joi, 29 noiembrie 2012

Firma distinsa cu certificarea ISO 9001:2008

Al-Amthal Group, obtine certificatul pentru managementul calitatii

 Bahrain, 8 noiembrie 2012. Al-Amthal Group, dezvoltatorul sistemelor OPTIMUM ERP, a primit certificarea ISO 9001:2008 pentru sistemul de management al calitatii de la organismul de certificare Bureau Veritas, a carui "certificare este recunoscuta drept un simbol al excelentei in intreaga lume".

Certificarea ISO 9001 a fost obtinuta pe baza unui audit extern al sistemului de management al calitatii implementat de Al-Amthal, audit realizat de Bureau Veritas in ultimele luni. In timpul ceremoniei de acordare a certificatului, acesta i-a fost inmanat dlui Hani Awachi, CEO, Al-Amthal Group, de catre dl Samir Ahmed, manager de certificare la Bureau Veritas Bahrain.

Infura Consulting Group a oferit serviciile de consultanta ISO solicitate de Al-Amthal pentru elaborarea sistemului sau de management al calitatii si pentru obtinerea acestui prestigios certificat ISO. Pentru mai multe informatii, vizitati www.al-amthal.com.

miercuri, 7 noiembrie 2012

Lider in industria feroviara obtine certificat ISO 9001

5 noiembrie 2012. New York Air Brake si divizia sa Train Dynamic Systems au anuntat ca unitatea companiei din Irving, Texas, a incheiat de curand un audit aprofundat si a fost recomandata pentru primirea certificarii ISO 9001:2008.

 Organizatia Internationala pentru Standardizare (ISO) dezvolta modele exigente de asigurare a calitatatii, conform carora companiile pot fi auditate si certificate de o terta parte independenta. "Sistemul nostru de management al calitatii ISO 9001:2008 acopera proiectarea, instalarea, managementul proiectelor si calitatea," a declarat presedintele NYAB, Mike Hawthorne.

 "Certificarea ISO sustine capacitatea clientilor nostri de a utiliza noile tehnologii dezvoltate de Train Dynamic Systems (TDS) si le ofera incredere in acestea. Inainte de aceasta realizare, TDS respecta standardul ISO sub egida NYAB, insa, pentru a recunoaste cresterea TDS si axarea sa pe sistemele esentiale de siguranta, am hotarat ca TDS ar trebui sa detina o certificare independenta," a adaugat Hawthorne.

Lider inovator in domeniu, New York Air Brake isi desfasoara activitatea in industria feroviara din 1890. Certificarea ISO 9001 dovedeste respectul profund fata de clienti si angajamentul de a furniza produse rentabile si de calitate. De la conducere la administratie si inginerie si pana la productie, calitatea este prezenta pretutindeni. In ultimii ani s-a observat o extindere importanta a resurselor dedicate aducerii noilor tehnologii pe piata.

De aceea, NYAB a facut investitii semnificative de capital in noi unitati, centre de prelucrare si echipamente de testare, crescandu-si eficienta prin utilizarea unor echipe extrem de compentente in procesul de fabricatie. Pentru mai multe informatii, vizitati www.nyab.com.