miercuri, 18 iulie 2012

Finlay Insurance Brokers obtine certificarea ISO 9001

10 iulie 2012. Compania srilankeza Finlay Insurance Brokers Private Limited (FIBL) a obtinut certificarea ISO 9001: 2008 pentru excelenta sistemului sau de management al calitatii. Un comunicat de presa dat publicitatii de brokerul de asigurari a precizat ca certificatul ISO 9001 a fost emis si acordat de filiala organismului de certificare Det Norske Veritas in Sri Lanka.

“Certificarea ISO ne ajuta sa ne simplificam operatiunile si sa furnizam servicii coerente si fiabile prin eficientizarea sistemelor si proceselor noastre,” a declarat T. S. Arulanandan, directorul FIBL.

“In calitate de companie, ne dedicam unor relatii pe termen lung si dezvoltarii durabile, si credem ca sistemul de management al calitatii si certificarea ISO 9001 ne vor ajuta sa ne imbunatatim constant nivelul serviciilor pe care le oferim”, a mai spus Arulanandan. Finlay Insurance Brokers este unul dintre cei mai importanti brokeri de asigurari de bunuri, asigurari in caz de accidente si asigurari de raspundere civila din Sri Lanka.

 Firma reprezinta toti asiguratorii licentiati de pe piata locala si mai reprezinta, in plus, si un numar de intermediari in asigurari consacrati pe plan mondial, printre care si Aon Global Insurance Brokers Private Limited. FIBL este o filiala a companiei Finlay’s Colombo PLC. Pentru mai multe informatii, vizitati www.finlays.net/logistics-services/sri-lanka/insurance.

luni, 2 iulie 2012

Generali incheie un partenariat cu Afnor

Generali incheie un partenariat cu Afnor pentru promovarea responsabilitatii sociale a intreprinderilor

 27 iunie 2012. Un acord de cooperare a fost semnat intre agentia de asigurari Generali France Assurances, reprezentata de directorul sau general, Thomas Saunier, si Asociatia Franceza de Standardizare (Afnor), reprezentata de directorul sau general, Olivier Peyrat.

Prin intermediul acestui acord, Afnor si Generali se angajazeaza sa promoveze standardele sistemelor de management ISO si procesul de certificare ISO drept instrumente eficace de prevenire a riscurilor.

Acordul le va permite, de asemenea, intreprinderilor care colaboreaza cu Generali in demersul lor de responsabilitate sociala corporativa, sa isi integreze standardele ISO 26 000 (promovarea responsabilitatii sociale a organizatiilor) si ISO 31 000 (managementului riscurilor) in strategia si in conducerea lor.

"Acest partenariat ne demonstreaza vointa de a pune la dispozitia asiguratilor nostri instrumentele cele mai avansate in materie de responsabilitate sociala a organizatiilor si de prevenire a riscurilor," a declarat Thomas Saunier, directorul general al prestigioasei firme de asigurari.

 "Reprezentand mai mult decat simple linii directoare, standardele ISO 26 000 si ISO 31 000 reprezinta, pentru companii, adevarate instrumente de management al performantei" (www.boursier.com)