duminică, 30 octombrie 2011

Dublu succes ISO pentru o firma britanica de ingrediente

O companie din comitatul englez Suffolk, care produce condimente, arome si ingrediente, isi sarbatoreste dublul succes – BRC si ISO 9001

28 octombrie 2011. Omega Ingredients, cu sediul in Great Blakenham, langa Ipswich, a obtinut atat certificarea standardului global al sigurantei alimentare British Retail Consortium (BRC), cat si certificarea standardului international pentru managementul calitatii ISO 9001.

BRC este un standard global conceput cu scopul de a garanta ca producatorii isi indeplinesc obligatiile legale, acoperind criteriile relevante privind calitatea, siguranta si modul de functionare. BRC este folosit la scara larga de catre furnizori si comercianti ca mijloc de asigurare a protectiei consumatorilor.

ISO 9001 a fost conceput, la randul sau, pentru a oferi o baza solida pentru gestionarea riscurilor si presupune proceduri documentate care implica personalul si clientii prin solicitarea de feedback pentru a evalua daca toate procesele functioneaza corespunzator.

Steve Pearce, directorul companie Omega Ingredients, a marturisit ca ambele acreditari au impus procese de audit extrem de lungi.

“Sunt incantat la culme de dubla noastra realizare, de obtinerea cu succes a certificarilor BRC si ISO 9001 si cred ca ea reflecta eforturile depuse de echipa noastra si angajamentul fata de managementul calitatii,” a spus Pearce.

Insa el a adaugat: “Certificarea e numai un inceput, fiindca atat BRC, cat si ISO 9001, impun imbunatatirea continua, iar aceasta se potriveste de minune cu investitiile noastre in facilitati si in formarea personalului”.

Pentru mai multe detalii despre produsele companiei Omega Ingredients, vizitati site-ul acesteia la adresa www.omegaingredients.co.uk.
tags: certificare iso 9001, managementul calitatii, ingrediente, consultanta ISO 9001, brc

miercuri, 5 octombrie 2011

DFMC - certificare ISO 9001 pt. managementul calitatii

Easton, Maryland. 2 octombrie 2011. Organizatia Delmarva Foundation for Medical Care Inc. (DFMC) a devenit certificata ISO 9001:2008 in luna august, in urma incheierii cu succes a procesului de audit a sistemului sau de management al calitatii, efectuat de STR-R Registrars.

Standardul ISO 9001 : 2008 este recunoscut international, fiind utilizat de organizatiile care furnizeaza produse si servicii pentru a-si crea un sistem standardizat pentru managementul calitatii care este evaluat in mod continuu pentru a garanta ca se conformeaza principiilor privind imbunatatirea calitatii si satisfactia clientilor, aspecte specificate si de un comunicat de presa dat publicitatii de Delmarva Foundation.

"Obtinerea certificarii ISO 9001:2008 le demonstreaza clientilot nostri actuali si potentiali angajamentul luat de Delmarva Foundation fata de calitate, la toate nivelurile organizatiei noastre. Ea indica, de asemenea, la ce se pot astepta clientii cand ne incredinteaza afacerile lor," a declarat directorul calitatii Roxanne Rodgers, care a condus aceasta initiativa de implementare a standardului ISO in companie. "Este un element de diferentiere notabil care ofera o credibilitate crescuta pe piata." Pentru mai multe informatii, vizitati http://www.dfmc.org.
tags: consultanta ISO 9001, managementul calitatii, iso 9001:2008, certificare iso 9001, implementare iso, imbunatatirea calitatii