duminică, 25 septembrie 2011

Oficiul de Turism din Benicàssim este certificat ISO

El obtine certificarea ISO 14001 pentru respectul demonstrat mediului inconjurator

Spania. 13 septembrie 2011. Oficiul de Turism din Benicàssim a obtinut certificarea standardului recunoscut international pentru managementul mediului ISO 14001, el devenind astfel primul organism al Comunitatii Valencia care sa primeasca o asemenea certificare.

Elena Llobell, consiliera turismului in regiune, a declarat cu aceasta ocazie: “Implementarea acestui standard presupune un pas inainte in angajamentul fata de calitate pe care ni l-am luat; am depus eforturi serioase pentru a obtine o mai mare eficienta in furnizarea serviciilor si economii vizibile ale consumabilelor si ale fondurilor de care dispunem”.

Ea a dat, de asemenea, asigurari asupra faptului ca aplicarea acestui standard “este destinata acelor activitati care se desfasoara si acelor servicii care sunt prestate luand in considerare respectul pentru mediul inconjurator, si tinand cont de dezvoltarea sustenabila pe care o vizeaza municipalitatea, adoptand politicile noastre de protectie a mediului”.
tags: consultanta ISO 14001, certificare iso 14001, management de mediu, implementare sistem de mediu, iso 14001

miercuri, 14 septembrie 2011

IBT obtine certificare ISO 9001 : 2008

14 septembrie 2011. Merriam, Kansas. IBT, Inc., distribuitorul unei game industriale complete, a anuntat astazi primirea cu succes a certificarii ISO 9001:2008 pentru managementul calitatii.

Aceasta distinctie este castigata de companiile care si-au implementat un sistem al calitatii ISO 9001 care este in conformitate cu sistemul de management al calitatii conceput de Organizatia Internationala pentru Standardizare (ISO).

Aceasta certificare ISO 9001, valabila pana in luna august 2012, este un rezultat al incheierii unui audit extern al practicilor si procedurilor IBT, Inc., audit efectuat de Global Registration Services, un registru independent care evalueaza sistemele calitatii.

IBT recunoaste importanta proceselor de afaceri legate de calitate. ISO 9001:2008 ofera un cadru standardizat destinat gestionarii proceselor dintr-o organizatie in vederea optimizarii constante a satisfactiei clientilor.

IBT, Inc. este distribuitorul unei game industriale complete, furnizand servicii superioare, produse de calitate si expertiza tehnica acordata de membrii sai inalt calificati. IBT se dedica din 1994 asistarii clientilor in mentinerea unui mediu de lucru eficient, productiv si sigur in unitatile acestora. Organizatia are peste 40 de locatii in 11 state, sediul sau central aflandu-se in Merriam, Kansas. Pentru informatii suplimentare, vizitati http://www.ibtinc.com.
tags: iso 9001, managementul calitatii, certificare iso 9001, iso 9001:2008

vineri, 2 septembrie 2011

Certis USA obtine certificare ISO 9001

Unitatii de fermentare din California a Certis USA i-a fost acordata certificarea ISO 9001:2008

Columbia, Maryland. 1 septembrie 2011. Certis USA a obtinut certificarea ISO 9001:2008 pentru unitatea sa de productie si fermentatie din Wasco, California. Acesta certificare reprezinta standardul international acceptat pe cea mai larga scara in lume in ceea ce priveste sistemele de management al calitatii.

Organizatia Internationala pentru Standardizare (ISO), cel mai mare dezvoltator si editor de standarde din intreaga lume, acorda certificari companiilor care adera la standarde care garanteaza imbunatatirea continua a performantei in vederea indeplinii cerintelor de reglementare si pe cele ale clientilor, urmarind satisfactia clientilor. Aceasta certificare ISO recunoaste ca Certis USA a atins un nivel de excelenta operationala in managementul calitatii legat de producerea de biopesticide in unitatea din Wasco.

Directorul fabricii, Alex Georgian, a declarat: "Certis USA se dedica furnizarii de produse de calitate clientilor, la timp, continuand sa se imbunatateasca intr-un mediu de lucru sigur. Obtinerea acestui certificat ISO este o confirmare a angajamentului nostru de a oferi produse de calitate clientilor nostri."

Cu sediul central in Columbia, Maryland, Certis USA este un producar si un distribuitor de varf a celei mai mari game de produse biopesticide folosite in agricultura si horticultura. Pentru mai multe informatii despre companie si despre numeroasele sale produse, vizitati www.CertisUSA.com.